Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці для молоді проведуть навчання в Школі соціальної активності

30 березня-01 квітня 2021р. відбудеться Школа соціальної активності для молоді Білозерської ОТГ, яку проводитиме громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» в рамках проекту соціальної дії Британської ради в Україні «Клуб активних підлітків: від знань до дії».

Мета Школи – навчити молодих людей втілювати свої ідеї та ініціативи в життя, перетворювати їх в проєкти та шукати фінансування для їх реалізації.

Учасники та учасниці детально розберуть такі теми: проєктний менеджмент (підготовка проєкту), комунікація в громаді, згуртування команди, залучення ресурсів.

По завершенню Школи учасники та учасниці отримають менторський супровід своїх ідей від фахівців організації – допомога у доопрацюванні ідеї проєкту та залученні фінансування на його реалізацію.

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість учасників Школи обмежена – 10 осіб. Очікується, що після завершення навчання випускники Школи згуртують навколо себе групу активних підлітків і потім командою реалізують власні ініціативи.

Школа соціальної активності триватиме впродовж трьох днів з 10.00 до 15.00 в приміщенні креативного простору «Крила» за адресою: Білозерка, вул.Свободи, 108.

Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та харчуванням під час кава-брейків.

Зверніть увагу, що кількість учасників/-ць заходу обмежена у зв’язку з карантином, тому попередня реєстрація обов’язкова. Реєстрація відкрита до 28 березня 2021р. за цим посиланням: https://cutt.ly/TxE2e1j Зареєстровані учасники/-ці отримають запрошення.

Зверніть увагу, що ми дотримуємося протиепідеміологічних заходів і в нашому просторі діють правила, яких мають дотримуватися усі відвідувачі. З правилами можна ознайомитися тут: https://creative-bilozerka.blogspot.com/p/blog-page_7.html

Деталі можна уточнити у Елли Петренко по телефону 095 087 48 60 або за адресою: смт.Білозерка, вул.Свободи, 108.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН