Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську комунальники не прибирають місто: так готуються до зустрічі з туристами (фото)

Скадовськ – це перлина півдня України, є унікальним дитячим курортом.

Від благоустрою цієї  території залежить, яким буле цей туристичний сезон і наповнення бюджету, який є дефіцитним. А тому вже сьогодні комунальники Скадовська повинні просто прибрати сміття, яке лякає місцевих жителів. Відповідні фото містяни надіслали в редакцію.

Не прибраним є і пляж у Скадовську, ці фото – це обличчя місцевої влади, яка не опікується першочерговими питання. А, штурмуючи Київ та свої зв’язки, намагається захопити приватний бізнес щодо морських перевезень на  острів Джарилгач. Багато сміття і в центрі самого міста, ось так Скадовськ зустрічає туристів на півдні України.

НагадаємоПідприємці Скадовська заявляють про тиск з боку місцевої влади та рейдерське захоплення бізнесу.

16 березня Олександр Яковлєв, перебуваючи у Києві на особистій зустрічі з Анатолієм Клімашевським, заступником міністра інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації,  лобіював питання щодо передачі західного причалу Скадовського морського торговельного порту, що перебуває у державній власності, до комунальної, аби зайнятись пасажироперевезеннями на острів Джарилгач. На жаль, жодна сторона не виклала фотозвіту про цю зустріч на своїх офіційних сторінках.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН