Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 2 мільйони гривень єдиного податку надійшло до бюджету Таврійської міської територіальної громади

Упродовж січня – лютого 2021 року суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності сплатили до бюджету Таврійської міської територіальної громади 2,2 млн гривень єдиного податку. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Єдиний податок – це система оподаткування, яку охоче обирають підприємці – представники малого бізнесу. Тож значну частину надходжень цього податку до бюджету забезпечують саме суб’єкти підприємницької діяльності – фізичні особи.

Слід зазначити, що цей податок належить до тих податкових платежів, надходження від яких стабільно і суттєво поповнюють місцеву скарбницю та забезпечують життєдіяльність територіальних громад. Також єдиний податок увійшов до трійки лідерів у формуванні бюджету Таврійської міської територіальної громади, поступаючись за розміром лише податку на доходи фізичних осіб та податку на майно.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН