Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заслужений тренер України задекларував власні доходи на Херсонщині

Днями, для виконання свого громадянського обов’язку – подання декларації про майновий стан і доходи, до Білозерської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі завітав майстер спорту СРСР, заслужений тренер України, тренер збірної команди України з греко – римської боротьби Насіров Яшар Рзи Огли.

Під час зустрічі податківці допомогли декларанту заповнити звітність, розповіли про електронні сервіси ДПС, запропонували спілкуватися з податковою службою дистанційно і в наступному році звітувати через Електронний кабінет. А щоб завжди бути в курсі податкових новин та анонсів подій, порадили приєднатися до сторінки ДПС України в мережі Facebook).

Заслужений тренер України власним прикладом засвідчив, що своєчасне декларування доходів, це почесний обов’язок громадянина, який прагне жити в заможній країні. Адже, забезпечення належного рівня фінансування лікарень, закладів освіти, розвитку культури, спорту та розбудови інфраструктури громад, напряму залежить від сумління та відповідальності кожного з нас.

На завершення Насіров Яшар Рзи Огли закликав білозерців подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити відповідні податкові зобов’язання.

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН