Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Британською радою підтримано два проєкти Присиваської громади

Про це повідомляється на сайті Присиваської територіальної громади:

З 8 по 10 лютого Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад (АРР ТОТГ) за підтримки – Херсонського обласного благодійного фонду «Об’єднання» і Британської ради в Україні в межах програми Активні Громадяни провели серію тренінгів «Світлі ідеї креативного розвитку моєї громади» для громад Каховського району Херсонщини.

Тренінги були побудовані на практиці, було запропоновано безліч методів і лайфхаків по створенню цікавих ідей і міцних команд, учасників підтримували найкращі експерти з соціального і креативного підприємництва. Слухачі тренінгів отримали можливість подати власні заявки міні-проєктів на фінансування від Британської ради.

Раді повідомити, що було підтримано 2-і із 3-ох проєктних заявок, поданих на конкурс підтримки проєктів соціальної дії (ПСД). Серед переможців:

  1. Проєкт «Навігаційна система в с.Григорівка – спільними зусиллями до визначеної цілі», в рамках якого заплановано – розробити дизайн-проєкт вказівних знаків з назвами вулиць, провести закупівельні процедури, виготовити, встановити вказівники та здійснити благоустрій навколо (обрізання дерев та ін.заходи). Бюджет проєкту – 18200,00 грн.
  2. Проєкт ««День озеленення» села Григорівка», в рамках якого заплановано – зібрати кращі ідеї проєктів озеленення, сформувати один та втілити його, залучити жителів до висаджування квітів, дерев та кущів, будівництва клумб в парковій зоні. Бюджет проєкту – 18946,00 грн.

Проєкт «Тенісний майданчик в с.Строганівка» не отримав підтримки.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН