Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині заробітчанин вбив пастуха

Подія сталася в одному з населених пунктів Голопристанської територіальної громади. В поліцію надійшло повідомлення, що у літньому будиночку наймані працівники виявили тіло їх 59-річного колеги. Згідно із висновком судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок множинних переломів ребер та посттравматичного шоку. Про це розповіли у відділі комунікацій поліції.

Працівники поліції встановили, що потерпілий працював по найму пастухом і проживав у будиночку разом з іншим робітником – 29-річним уродженцем Чернігівської області. Чоловіка поліцейські виявили в полі, де він працював. Пастух розповів, що напередодні разом з потерпілим випасав худобу і нібито через недогляд напарника тварини зайшли на територію чужого поля з пшеницею. Уже ввечері чоловіки вживали спиртні напої і через ситуацію на полі у них виник конфлікт. Під час бійки житель Чернігівської області сильно побив найманого працівника, після чого ліг спати. А вранці пішов на роботу, не звернувши уваги на потерпілого.

Як повідомив керівник відділення поліції №1 (м. Гола Пристань) Дмитро Шульгін, затриманий виявився раніше судимим за крадіжки. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН