Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В одному з районів Херсона зареєстрували понад 4000 випадків коронавірусної інфекції

Про це розповів лікар Леонід Реміга.

За період з початку карантину, коли лікарня стала фактично інфекційним госпіталем, і до теперішнього дня на лікування в стаціонарні відділення поступило майже 1600 мешканців міста та області, які захворіли на ковідпневмонію. В амбулаторних умовах тільки в Корабельному районі зареєстровано майже 4000 випадків COVID-19.

Тому для уповільнення темпів пандемії, як говорять вчені, необхідно отримати колективний імунітет. Є лише два шляхи – або перехворіти коронавірусом, та можно потрапити до реанімації і
на жаль, це не гарантує стійкого захисту,або вакцинуватись!
Другий шлях можна пройти і без реанімаційних ускладнень,в випадку захворювання на коронавірус.Вакцинація,або реанімація!

Станом на сьогодні триває перший етап щеплення для людей із надвисоким ризиком інфікування та тяжкого перебігу коронавірусної хвороби, а також тих, чия робота критично важлива в умовах пандемії. Зокрема вакцинуються наші співробітники. Вже отримали щеплення 330 медиків, які надають допомогу хворим на ковід.

Основний мотив повинен бути таким: захистити себе і хворих, які звертаються до нас не лише з проявами або підозрою на COVID-19. Лікарня повинна бути безпечною для своїх пацієнтів.

Я також сьогодні вранці отримав добровільно щеплення. Вже прошло майже 7 годин – реакція нормальна. Буду далі спостерігати та відчувати, як мій організм виробляє захист проти COVID-19!

(На фотознімках момент вакцинування, назва імунопрепарату, його серія та упаковка).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН