Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Херсощини посіли призові місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі «Зірковий драйв»

У місті Запоріжжя відбувся Міжнародний багатожанровий дистанційний  фестиваль-конкурс «Зірковий драйв» у якому прийняв участь комунальний заклад Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр».

Вихованка дитячого – вокального гуртка «Веселі нотки» Ксюша Молода  (кер.К.Іноземцева) отримала  у номінації естрадний вокал, ІІ категорія диплом ІІ ступеня, а керівник Крістіна Іноземцева отримала подяку за збереження і розвиток культури регіонів України.

Також у конкурсі брала участь Крістіна Іноземцева та виборола диплом І ступеня у номінації естрадний вокал VІ категорії.

Велика подяка батькам за виховання доньки і підтримку її  в навчанні і бажанні осягнути незвідані,таємні стежини чарівного вокалу.

Дякуємо організаторам  Всеукраїнського благодійного фонду «Злагода» за чудові подарунки, сертифікати на відвідування VR атракціону XRIDE та на відвідування 7D кіно.

Бажаємо Ксюші та керівнику Крістіні Олександрівні браво, хвацько і красиво перемагати у будь-якому життєвому бою, також старанно і гідно йти до вершин своїх успіхів, до своїх мрій. Удачі, підтримки рідних і друзів, оптимізму і внутрішньої впевненості.

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН