Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В опорних стаціонарах Одеси по COVID-19 збільшили кількість кисневих точок

Триває модернізація систем централізованого киснезабезпечення в опорних стаціонарах Одеси по COVID-19.

На сьогодні проведено роботи щодо збільшення кількості точок централізованого киснезабезпечення, завдяки чому додатково забезпечені киснем: у міській клінічній інфекційній лікарні — 30 місць, міській клінічній лікарні №1 — 40 місць, міській клінічній лікарні №10 — 49 місць.

Розпочато роботи із встановлення системи централізованого киснезабезпечення у відділеннях №18 і 19 міської інфекційної лікарні, що дозволить забезпечити киснем ще 60 місць.

Придбано два кріоциліндри об’ємом 2000 літрів кожен для міської інфекційної лікарні та міської лікарні №8, очікується поставка. Також найближчим часом буде поставлена киснева станція для відділення міської лікарні №5 на вул. Троїцькій.

Департамент охорони здоров’я Одеської міськради здійснює постійний контроль безпечного використання системцентралізованого киснезабезпечення і кисневих балонів в опорних стаціонарах по COVID-19.

Протягом найближчого тижня заплановано відкриття відділення для госпіталізації пацієнтів з COVID-19 у міській лікарні №8, де забезпечена можливість підключення до системи забезпечення киснем 100 місць. Також проводиться підготовка до відкриття відділення для лікування COVID-19 в окремому корпусі міської лікарні №5 на Лідерсовському бульварі.

Відповідно до розпорядження Міністерства охорони здоров’я України під лікування пацієнтів з COVID-19 перепрофільовано понад 30 відсотків загального ліжкового фонду міських стаціонарів Одеси.

Департамент охорони здоров’я Одеської міської ради здійснює постійний контроль вільного ліжкового фонду опорних стаціонарів міста по COVID-19.

Одеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН