Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський малий бізнес сплатив 10 мільйонів гривень єдиного податку

За січень-лютий 2021 року суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, обліку та звітності, сплатили до бюджету Новокаховської міської територіальної громади 10 млн гривень єдиного податку. Про це інформують у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Єдиний податок стабільно поповнює місцевий бюджет Нової Каховки. Він є важливим фінансовим джерелом у вирішенні соціально-економічних питань міста.

У Новокаховській ДПІ нагадують представникам малого бізнесу про переваги дистанційного спілкування, а також можливість сплати податків через Електронний кабінет. Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється після проходження електронної ідентифікації онлайн із використанням кваліфікованого електронного підпису.
Отримати електронний підпис можна у підрозділі Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС, який знаходиться у приміщенні Новокаховської ДПІ за адресою: м. Нова Каховка, вул. Горького, буд. 11-а. Пункт працює за попереднім записом
(05549) 4-51-67.

Підписуйтеся на сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономної Республіці Крим та м. Севастополі в мережі Facebook – з нами цікаво!

ПРЕССЛУЖБА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН