Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині проводять конкурс, який має привернути увагу до проблеми бездомних тварин

Про це повідомляється на сайті Генічеської міськради:

Ставлення до братів наших менших завжди визначає рівень свідомості суспільства. Гуманне ставлення до тварин необхідно формувати з самого малечку, показуючи дитині гідний приклад.

Генічеське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області оголошує конкурс метою якого є привернення уваги до проблем безпритульних тварин переважно собак та котів, які часто опиняються на вулиці через жорстокість та безвідповідальність людей.

    Мета конкурсу – пропедевтика гуманного ставлення до тварин в суспільстві, популяризація ідеї «усиновлення» тварин з притулків, виховання в дітях відповідальності, альтруїзму, емпатії та чуйності.

Конкурс буде проходити за таким категоріями :
   Конкурсні малюнки тварин для молодшого дошкільного, шкільного віку (до 10 років) «Кожна тваринка має жити вдома» – важливо розуміння дитиною необхідність допомоги тваринам.

  1. Конкурсні історії допомоги безпритульним тваринам, фото господаря з врятованим, «всиновленим» домашнім улюбленцем  (вік необмежений).
  2. Конкурсний проект «Як гуманно вирішити проблему безпритульних тварин на вулицях нашого міста, села».
    В даному конкурсному блоці буде оцінюватися креативність та реальність ідей молоді, щодо вирішення проблеми безпритульних тварин, оцінювання цього блоку буде проводитися спільно з представниками Генічеської міської ради, а саме Управління житлово-комунального господарства спільно з комунальним підприємством «Міське житлове будівництво»
    Вимоги до робіт
  • Конкурсні роботи слід надсилати на електрону пошту konkurs2021dpss@ukr.net
  • До кожної роботи, фотографії вказувати авторську назву роботи (українською мовою); прізвище, ім’я і вік автора; повна назва навчального закладу; контактний номер телефону;
  • Висока якість зображення.
  • До участі в Конкурсі допускаються лише авторські роботи, зроблені учасниками самостійно.
    У конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі школярі. Прийом конкурсних робіт  триватиме до 30 квітня. Надіслані роботи розмістять на сторінці Генічеського управління ГУ ДПСС у мережі «Facebook».
    Нагородження переможців та призерів конкурсу пройде 10 травня.
    Діти отримають подарунки та дипломи. Кращі роботи розмістять на інформаційних сторінках «Facebook», інформаційному порталі «Новий Візит», в місцевій пресі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН