Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відкриють модернізований ЦОП

Про це повідомив очільник Херсонської ОДА Сергій Козир.

Шість Центрів надання адміністративних послуг у цьому році включені до Програми Президента України «Велике будівництво». Всі вони отримають фінансування з ДФРР в розмірі 147 млн грн.

Вже невдовзі доступ до швидких, доступних і якісних адмінпослуг отримають і жителі Новокаховської ОТГ. Адже наразі, у м. Нова Каховка, активно ведеться будівництво ЦНАПу.
Будівництво цього Центру має велике значення для громади, насамперед для реалізації пріоритетних завдань регіонального розвитку. Також завдяки вдалому географічному та адміністративному розташуванню новий ЦНАП матиме можливість обслуговування громадян Херсонської області, а також вимушених переселенців з тимчасово окупованих територій та АР Крим.
Проєктом також передбачається поліпшення благоустрою прилеглої території, її озеленення, оновлення пішохідно-транспортної схеми.
Окрім того, з відкриттям ЦНАПу вдасться значно скоротити строки та процедури надання адмінпослуг, яких буде майже 700 в одному центрі. А також скористатися зоною для самообслуговування, отримати безкоштовну консультацію адміністратора. А ще, що дуже важливо, центр повністю буде відповідати вимогам інклюзивності.

На території Новокаховської міської ради проживає близько 70 000 жителів. Тож, кожного дня користуватися послугами ЦНАПу можуть до півтори сотні відвідувачів.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН