Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині почалися позапланові перевірки продавців пального

В ході активізації діяльності у регіональних міжвідомчих робочих групах для проведення спільних заходів з метою боротьбі із нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним в Україні, утворених на виконання рішення Кабінету Міністрів України від 24.12.2019 р. № 29, фахівцями Головного управління з початку березня спільно з обласною робочою групою було оглянуто 15 об’єктів роздрібної торгівлі пальним, і  ця робота триває.

Водночас з 12 березня 2021 року на виконання доручення Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 11.03.2021р №10033/1/1-21 та відповідного доручення т.в.о. Голови Держпраці Віталія Сажієнка Головне управління Держпраці у Херсонській області розпочало позапланові заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог у сфері охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та оформлення трудових відносин суб’єктами господарювання, закладами установами, у сфері управління (володіння, користування) яких перебувають місця виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, повідомляє ГУ Держпраці у Херсонській області.

Перевірки призначені на державному рівні у зв’язку з наявними систематичними порушеннями, що мають значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави та відповідно до частини першої статті 6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН