Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі на Херсонщині зафіксували локальний спалах коронавірусу

У селі Петрівка Генічеського району зафіксовано локальний спалах захворювання на COVID-19. Сьогодні на щотижневій селекторній нараді заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан наголосив на важливості проведення епідеміологічного розслідування для встановлення кола контактних осіб. 

“Ми підозрюємо, що цей спалах завезено в село сезонними сільгосппрацівниками або людьми, які нещодавно відвідали західну частину України, де зараз зафіксовано спалах захворювання на коронавірус. Тому я прошу керівництво територіальної громади та РДА сприяти проведенню розслідування. Це дозволить унеможливити поширення цього спалаху”, – зазначив Вадим Чабан.

Також він додав, що через два тижні на Херсонщині очікується зростання захворювання на COVID-19, а тому зараз слід зосередитися на проведенні кампанії з вакцинації й дотриманні протиепідеміологічних заходів, адже це єдині дієві методи боротьби з коронавірусом. 

Звернувся до керівників органів місцевого самоврядування перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Бутрій:

“Ви бачите, що зараз ситуація достатньо серйозна. Тому слід підійти максимально серйозно до цього питання – це робота COVID-патрулів, виконання протиепідеміологічних заходів та проведення вакцинації. Пам’ятайте, що від нашої роботи сьогодні залежить життя та здоров’я жителів області”.

Херсонська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН