Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нову автобусну зупинку зроблять у Великих Копанях

Сприятливий у Великокопанівській громаді клімат для бізнесу змінює та розвиває громаду. Завдяки сприянню ведення підприємницької діяльності на території села Великі Копані, скоро матимемо нову автобусну зупинку іншого формату.

Зупинка на перетині вулиць Соборної та Андрєєва села Великі Копані завжди цікавила людей, точніше її неохайний стан. У свій час її збудував Негой Федір Федорович. Оскільки зупинка не була передана на баланс Великокопанівської сільської ради, утримувати її сільрада не мала  права. Жодні роботи на зупинці проводити не дозволялося, але не дивлячись на це комунальне підприємство «Великокопанівське» постійно прибирало там сміття.

Навесні 2020 року до сільської ради звернувся директор ПФ «Радуга» Власов Олександр Вадимович із заявою на отримання дозволу на розміщення тимчасової споруди зупинного комплексу з навісом для впровадження підприємницької діяльності на земельній ділянці  по вул. Соборна села Великі Копані, тобто на місці нинішньої автобусної зупинки.

Депутати минулого скликання на засіданні 53 сесії прийняли рішення №1540 від 21 травня 2020 року  надати дозвіл на підприємницьку діяльність терміном 5 років ПФ «Радуга». Вся необхідна документація підприємцем виготовлена, рекомендації виконані, тож досить скоро на місці старої автобусної зупинки матимемо нову зупинку у поєднанні з мініпекарнею. Вона матиме вигляд за схемою поданою нижче.

Усі роботи по утриманню зупинки підприємець зобов’язався виконувати, , будуть створені нові робочі місця.

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН