Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині задекларував доходи майстер спорту міжнародного класу

Нещодавно до кампанії декларування доходів громадян долучився майстер спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Леонід Андрієвський, який після закінчення Херсонського державного університету розпочав тренерську кар’єру в Чаплинській ДЮСШ.

Спортсмен закликав односельців виконати свій конституційний обов’язок та вчасно задекларувати минулорічні доходи. «Сумлінне декларування доходів та сплата податків допоможе нам збудувати гідне майбутнє для наших дітей і зробить наш рідний край кращим, а людей – заможнішими», – зазначив Леонід Андрієвський.

У Чаплинській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадують, що декларація про майновий стан і доходи подається до податкової інспекції за місцем реєстрації. Також є можливість задекларувати свої доходи дистанційно, скориставшись сервісом «Податкова декларація про майновий стан і доходи» у розділі електронного кабінету «ЕК для громадян» за посиланням: http://cabinet.tax.gov.ua.

Підписуйтесь на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у мережі Facebook, де Ви завжди зможете переглянути новації податкового законодавства.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН