Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець виборов право здобувати країну на Олімпійських іграх (відео)

Українські спортсмени вже здобули 90 олімпійських ліцензій. Херсонський легкоатлет Андрій Проценко, випускник Херсонського фахового спортивного коледжу представлятиме наш регіон серед них.

Йому одному з п’яти у світі підкорилась висота 2,40 м. 2020 рік спортсмен закінчив з другим результатом світового топ-листа сезону зі стрибків у висоту (2,30 м). Андрій Проценко вже двічі брав участь в Олімпійських іграх. Найкращий результат він показав у Ріо-де-Жанейро в 2016 році, посівши VI місце.

Телестудія “Український південь” знайомить зі спортсменами, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх! Андрій Проценко, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики в інтерв`ю журналістам підкреслив, наскільки важливо для нього представляти Херсонщину, брати участь у таких змаганнях високого рівня.

Сьогодні і в більшості тренування проходять на базі Херсонського фахового спортивного коледжу. Геннадій Зуєв, заслужений тренер України, розповів, як він побачив свого зіркового учня, а також, як виховати олімпійського чемпіона.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН