Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Запоріжжі пройшов спортивний марафон

Цього тижня у м. Василівка відбувся перший забіг марафону «RNZP. 5 вікендів». Натхненником і лідером команди організаторів спортивного заходу виступила заступниця голови обласної державної адміністрації Злата Некрасова.

Головною метою цієї акції організатори визначили залучення людей до спорту та привернення уваги до найкрасивіших туристичних місць нашої області.
Взяти участь у сьогоднішньому марафоні вийшли більше 200 жителів і гостей Василівки. Поряд зі Златою Некрасовою дистанцію здолав депутат Запорізької обласної ради, голова Токмацької міської федерації боксу Аскад Ашурбеков.
Забіг стартував від дитячого садка «Малятко» та завершився біля центрального входу до музею «Садиба Попова», який є однією з «туристичних перлин» нашої області. На фініші учасників марафону чекали представники міської влади м. Василівки. Злата Некрасова вручила міському голові Сергію Каліману подяку за всебічну підтримку в організації суспільно-важливої акції. 
«Дякую усім учасникам сьогоднішнього марафону. Ми сьогодні побачили безліч щасливих облич, гарні емоції і радість! Побачили, як людей об’єднує спільна ідея і мета. Вся Україна повинна дізнатися які у нас є туристичні об’єкти та визначні пам’ятки. А обласна адміністрація у цьому допоможе», – зазначила заступниця голови обласної державної адміністрації.
Наступний етап марафону «RNZP. 5 вікендів» відбудеться 20 березня у м.Гуляйполі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН