Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсонщини звітують про минулорічні доходи

Про порядок заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи мешкані Горностаївщини можуть дізнатися в приміщенні місцевої податкової інспекції. Фахівці Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі забезпечують якісну консультаційну допомогу кожному, хто сумлінно виконує свій конституційний обов’язок.

Під час спілкування горностаївцям роз’яснюють особливості та терміни декларування, переваги подання декларації за допомогою Електронного кабінету платника, допомагають здійснити необхідні розрахунки, заповнити бланк декларації та надають друковану продукцію із зазначеного питання.

Особливу увагу податківці приділяють громадянам, які самостійно обробляють земельні ділянки площею понад 2 гектари і повинні декларувати та сплачувати податки з доходів, отриманих від продажу власної сільськогосподарської продукції.

У податковій службі нагадують, що кампанія декларування доходів громадян триватиме до 1 травня поточного року, і рекомендують не відкладати подання звітності про минулорічні доходи на останні дні.

«Наразі створені всі необхідні умови, аби громадяни мали змогу вчасно подати декларацію про доходи за минулий рік та сплатити відповідні податки, а податківці завжди готові надати інформаційну та консультаційну допомогу мешканцям Горностаївської громади», – резюмував начальник податкової інспекції Олександр Ковальов.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН