Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці чоловік з жінкою вкрали станцію управління ліфтом

В поліцію звернулась 71-річна мешканка Нової Каховки. Жінка розповіла, що близько 12:00 в під’їзді однієї із багатоповерхівок міста невідомі чоловік з жінкою зняли вмонтовану в стіну станцію управління ліфтом та винесли її з будинку. Поліцейські встановили зловмисників, розповіли у відділі комунікацій.

На місці події поліцейські опитали мешканців багатоповерхівки і з’ясували, що підозрюваних бачили позаду будинку, де вони якраз розбирали станцію по деталях. Коли чоловік з жінкою помітили, що на них звертають увагу, зловмисники усе зібрали до купи та побігли через пустир.
Свідки, які бачили зловмисників детально описали їх зовнішні прикмети правоохоронцям. Крім того, жителі упізнали чоловіка і жінку, які демонтували зі стіни станцію управління ліфту, під час перегляду фотобанку раніше засуджених місцевих громадян.
Як розповів начальник Каховського районного відділу поліції Вадим Парфентьєв, зловмисниками виявились мешканці Нової Каховки – 34-річний чоловік та 32-річна жінка. Обоє раніше були судимі за майнові злочини. Поліцейські встановили місцезнаходження зловмисників та доставили їх у відділ поліції.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм підозри у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Також вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Крім того, поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших злочинів на території району.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН