Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі вирішили виставити об’єкти малої приватизації на онлайн аукціон

Про це повідомили на сайті міської ради. Інформацію надав департамент комунальної власності Одеської міської ради про проведення електронного аукціону з продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Одеси. Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата та час проведення аукціону: 31 березня 2021 року.

Приймання та реєстрація заяв на участь в аукціоні проводиться відповідно до ч. 7 ст. 14 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 432 від 10.05.2018 року.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні без умов, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо за проміжок часу з 19.30 до 20.30 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо за проміжок часу з 16.15 до 16.45 дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 432 від 10.05.2018 року.

Період між аукціонами – 30 днів.
Крок аукціону – 1% від початкової ціни лота.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН