Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині другий день поспіль в ДТП гине пішохід

10 березня, ввечері на Голопристанщині в с. Нова Збур’ївка під час переходу дороги в дорожньо-транспортну пригоду потрапила 34-річна жінка. Від отриманих внаслідок удару автомобілем травм потерпіла через кілька годин померла в місцевій лікарні. Наразі слідчі обласного главку поліції встановлюють усі обставини пригоди та винуватця ДТП.
Як повідомив начальник відділу слідчого управління Дмитро Думанський, інформація про дорожньо-транспортну пригоду надійшла близько 18:30. До поліції зателефонував 36-річний чоловік постраждалої. Він розповів, що на одному з перехресть в Новій Збур’ївці водій легкового автомобіля здійснив наїзд на дружину заявника, в результаті чого останню з тяжкими травмами госпіталізували в лікарню.

На місці пригоди поліцейські встановили, що наїзд на пішохода здійснив 67-річний водій автомобіля «ВАЗ-21099». З його слів, жінка на неосвітленій ділянці, не зважаючи, що перед перехрестям та за ним в наявності пішохідні переходи, переходила проїжджу частину посередині дороги, яка пересікає ту, по якій рухався автомобіль. Водій намагався уникнути удару, однак правим боком транспортного засобу зачепив жінку. Потерпілу з попереднім діагнозом політравма доставили в лікарню Голої Пристані, де жінка через 4 години померла в реанімаційному відділенні.

За даним фактом слідчим управлінням обласного главку поліції розпочате кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються всі обставини ДТП. Поліція закликає пішоходів дотримуватися Правил дорожнього руху, особливо під час переходу дороги в темний час. Як повідомлялося, ввечері 9 березня поблизу Скадовська в дорожньо-транспортній пригоді загинула також жінка-пішохід.

Поліція Херсонщини

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН