Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Філія компанії “Нібулон” на Херсонщині стала переможцем у номінації “Кращий роботодавець року”

Філія «Козацька», що на Херсонщині, стала переможцем щорічного рейтингу популярності та якості «Дніпровська перлина» серед господарюючих об’єктів у номінації «Кращий роботодавець року». Про це розповіли на сторінці підприємства.

Цьогоріч у рейтингу взяли участь більше 60 номінантів, серед яких за підсумками діяльності у 2020 році визначили 10 переможців.

Філію-переможницю у номінації «Кращий роботодавець року» було збудовано у 2012 році у рамках першого етапу реалізації інвестиційного проєкту з відродження судноплавних транспортних артерій України на Херсонщині🇺🇦 Нове потужне обладнання від провідних виробників світу, передові технології у роботі, соціальні гарантії, конкурентна заробітна плата, реальна можливість кар’єрного зростання та особистісного розвитку, сучасні та комфортні робочі місця а також висока культура виробництва, – усе це робить підприємства компанії бажаним робочим місцем як для молоді, так і уже досвідчених спеціалістів.

Професійна команда філії «Козацька» на чолі з директором Захаром Мєдвєдєвим забезпечують якісну роботу потужного сучасного перевантажувального термінала компанії, демонструючи рекордну роботу. Влітку 2012 року силоси термінала філії «Козацька» заповнились першим прийнятим збіжжям. Восени 2016 року підприємство прийняло свій перший мільйон тонн зернових та олійних культур, а вже взимку 2019 року філія перетнула позначку у 2 млн тонн прийнятої сільгосппродукції💪

Перевантажувальний термінал філії «Козацька» надає повний спектр послуг з приймання, зберігання, доробки та відвантаження зернових та олійних культур. А завдяки збільшенню потужностей у 2017 році підприємство має можливість одночасно зберігати 92 тис. тонн збіжжя.

Уже наступного року філія «Козацька» святкуватиме свій 10-річний ювілей, і він безперечно буде сповнений новими перемогами та досягненнями.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН