Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обговорили питання гендерної рівності

Про це розповіла Ірина Ніколаєва.

Гендерна рівність – тема, яка досі викликає багато питань та суперечок…

І сьогодні ми говорили про це в Хабі «Громадська Платформа Херсона» з Оксаною Глєбушкіною, виконавчою директоркою громадського центру «Нова генерація», Олею Жуковою, Юрієм Рожковим та іншими спікерами.

🙌Україна вдруге долучилася до всесвітньої акції «Задзвони у дзвін заради гендерної рівності!», і відразу у чотирьох містах – Херсоні, Вінниці, Львові та Харкові відбулися дискусії.

Тема глибока, пролунали різні думки. Переосмисливши їх, я вирішила поділитися досвідом з власного життя. Що важливо, позитивним😊

…Початок моєї кар’єри.
Під час вагітності старшою донькою я вже працювала керівницею корпоративного центру в австрійському банку Erste Bank.
Й будучи дуже активною людиною, не могла довго всидіти у відпустці.
І я безмежно вдячна за можливість продовжувати працювати тодішньому керівництву компанії – а це були саме чоловіки: директор департаменту Андрій Толочко, директор регіонального центру Чорний Микола Іванович.

На відповідальній посаді працювала майже до самих пологів. Для мене це означало – бути в процесі, модерувати, розвиватися👌
І буквально через місяць після народження донечки я вже повернулася до роботи.
Спочатку документи мені привозив водій додому, потім я виходила на півдня…
Але мене підтримували, адже знали ресурс та ініціативність🤝

І це, акцентую, українські чоловіки в топ-менеджменті європейської компанії! Завдяки їхньому розумінню та допомозі я повірила в себе, в те, що можу та цінна.

Сьогодні, як співзасновниця IT-компанії, громадська діячка та людина з бізнесу, я маю можливість підтримувати жінок в їхньому розвитку та кар’єрному зростанні. І роблю це з великим задоволенням

👉як людина, що поважає принцип гендерної рівності,
👉як топ-менеджерка, яка розуміє, що різноманітність – ключ до якіснішого розвитку суспільства, збільшення ефективності роботи компаній, економічної стабільності країн!

А найдієвіший інструмент – це власний приклад!

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Не занимайтеся ерундой, никто не ущемляет женщин Мы сами выбираем свой путь и даже более того, вынуждены тянуть семью на всех фронтах и обеспечивать семью. Только слепой не видит завуалированную ЛГБТ насаждаемую через гендерную так званую рівность Хвати морочить головы-идите работайте-вам никто не мешает идти в политику и т д Какой гендер??? Изначально, Богом задумано женщина мать и хозяйка-помощница мужу, а не мужик с яйцами. Не принимайте это уродство.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН