Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Голій Пристані відкрили інноваційний дитячий садок

Про це розповів голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко.

У середу, 3 березня , разом з головою Голопристанської міської ради Олександрjv Бабичtv завітав до дошкільного навчального закладу комбінованого типу (ясла-садок) № 2 «Посмішка» м. Гола Пристань.

Особисто переконався, що створені затишні, сучасні та безпечні умови для розвитку та виховання дітей.

Приємно констатувати той факт, що дитсадок «Посмішка» є одними з найкращих на Херсонщині. Завдяки наполегливій спільній праці та фінансуванням за рахунок місцевого бюджету та ДФРР — маленькі дітки мають змогу отримувати якісні освітні послуги в найкращих умовах.

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 2 «Посмішка» м. Гола Пристань – чудовий приклад того, в якому стані мають виглядати усі дитсадки. Адже для комфорту ,в процесі всебічного розвитку та навчання дітей, – перш за все повинні створити належні сучасні умови.

📌Спеціально для дітей із загальним недорозвитком мовлення у дошкільному закладі створено дві логопедичні групи для розвитку мовлення, вдосконаленню комунікативної функції мови. Також для розвитку у дітей творчих здібностей та естетичних смаків в дошкільному закладі діє хореографічний гурток.
📌 У закладі дошкільної освіти створено 10 різновікових груп для дітей дошкільного віку, обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням грається та навчається. На базі дошкільного закладу функціонують підготовчі класи дитячої школи мистецтв, вихованці мають змогу залучитися до навчання музичній грамоті, грі на музичних інструментах з чотирьох-п’яти років.
Якість надання послуг з виховання дітей має бути на високому рівні в усіх аспектах: сучасний капітальний ремонт, наявність місць, якість самого виховання, професійність вихователів, персоналу та добре харчування.
🔹Цей об’єкт відремонтовано в рамках Національної програми Президента України «Велике будівництво».
Ремонтні роботи у дитячому садку розпочалися 24 липня та завершили їх у грудні 2020 року.
📌Проведено ремонтні роботи, а саме:
* утеплення фасаду будівлі;
* утеплення покрівлі;
* сучасне оформлення зовнішніх стін та внутрішніх приміщень.
Все це дало змогу запровадити заходи енергоефективності, зменшити споживання енергоресурсів, дозволило покращити умови навчання 200 дітей та роботи всього колективу дошкільного закладу.
🔹На реалізацію проектів використано 5 906,41 тис. грн. у т.ч. за рахунок:
– коштів ДФРР – 1 767,19 тис. грн.,
– місцевого бюджету – 4 139,22 тис. грн.
Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 2 «Посмішка» м. Гола Пристань – чудовий приклад того, в якому стані мають виглядати усі дитсадки. Адже для комфорту ,в процесі всебічного розвитку та навчання дітей, – перш за все повинні створити належні сучасні умови.
Діти – це наше майбутнє!

Тому ми повинні створити в усіх дитсадках необхідні сучасні умови для повноцінного навчання та розвитку дітей!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН