Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліціянти розповіли про видатних колег у новому проєкті

У поліції Херсонської області напередодні Міжнародного жіночого дня вирішили розпловісти про про жінок у поліції.  Цього разу вони поділилися історіями про поліцейських-спортсменок.

Поліція та спорт нерозривно пов’язані, адже умови службової діяльності пред’являють високі вимоги до фізичної підготовки.
Незважаючи на постійну зайнятість, жінки у погонах займаються спортом як на професійному, так і любительському рівні.
Серед поліцейських Херсонщини — кандидатка у майстри спорту, неодноразова чемпіонка України з легкої атлетики; майстер спорту міжнародного класу з кульової стрільби, багаторазова переможниця та призерка всеукраїнських та міжнародних змагань; переможниця всеукраїнських змагань з легкоатлетичного турніру з бігу та спортивної ходьби; учасниця обласних змагань з кросфіту та бігу.
Інспектор-черговий сектора моніторингу Херсонського РУП ГУНП рядовий поліції Юлія Козлова — десятикратна чемпіонка України з кіокушинкай-карате (чорний пояс 1 дан), чемпіонка та призерка чемпіонатів Європи та міжнародних змагань. Також вона трикратна чемпіонка України з тхеквондо (ВТФ) та чемпіонка України з кікбоксингу.

У житті та в спорті Юлія керується принципом: “ні кроку назад”, як би не було складно, який би суперник не був навпроти — тільки вперед — через піт, кров та сльози”.

У

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН