Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учня Херсонського фахового спортивного коледжу госпіталізували із підозрою на COVID-19

Про це повідомляється на фейсбук сторінці навчального закладу:

– Доки тебе не торкнеться негода, до тих пір ти не в повній мірі зможеш оцінити заслуги тих, від кого залежатиме твоє життя. Так сталося і в нашому закладі. З підозрою на ковід учня 8 класу госпіталізували, завдячуючи злагодженій роботі медичних працівників. В умовах пандемії, коли медичні заклади вкрай переповнені хворими, лікарі винайшли можливість госпіталізувати нашого учня та надати необхідну медичну допомогу.

Хочеться висловити слова подяки заступнику директора з оперативної роботи та медицини катастроф Чамлай Інесі Миколаївні, медичному директору лікарні ім. А. і О. Тропіних Фрулю Андрію Миколайовичу та генеральному директору лікарні ім. А.і О. Тропіних Ремизі Леоніду Тимофійовичу. Ваша турбота є невід’ємною ланкою в ланцюгу надання допомоги та милосердя.

Висловлюємо слова подяки медичним працівникам, які цілодобово працюють із загрозою, що повисла над ними, і втомою, яку багато хто з них відчуває. Дякуємо за ваш тяжкий труд і самовіддачу. Ви рятуєте наші життя від COVID-19!!! Ваша висококваліфікована благородна робота є яскравим позитивним прикладом людяності та професійності!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН