Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині стало вакантним місце керівника «Агенції регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції»

Про це розповів голова Херсонської ОДА Сергій Козир.

Щойно відбулося засідання наглядової ради «Агенції регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції» Херсонської області».

Разом із представниками Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонська обласна рада зібрались в оновленому складі задля вирішення питань функціонування Агенції. Зокрема, щодо дострокового розірвання контракту з нинішнім директором Кирилом Сергєєвим та оголошення конкурсу на посаду нового керівника «Агенції регіонального розвитку «Офіс євроінтеграції».
Нагадаю, діяльність «Офісу євроінтеграції» розпочалась в середині жовтня 2020 року. Його відкрили першим в Україні. Метою агенції є сприяння залученню інвестицій та грантових коштів у регіональну економіку, забезпечення реалізації державної регіональної політики на засадах запровадження європейських стандартів, формування позитивного іміджу області, місцевий економічний розвиток окремих територій, громад.
У повному штатному складі Агенція запрацювала лише з січня 2021р. Було проведено опитування ОТГ та інтерв’ювання місцевого бізнесу, досліджено економічний потенціал та проблематику регіону. На сьогодні Агенція перебуває на стадії розробки перших проєктів, які будуть розгорнуті орієнтовно до середини весни.

Тож з урахуванням затверджених змін, членами наглядової ради було вирішено провести наступне засідання після закінчення прийому заяв від кандидатів, а також провести співбесіди та призначити директора Агенції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН