Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшли змагання з техніки пішохідного туризму

27.02.2021 у гімнастичній залі Херсонського державного університету відбулися традиційні змагання «Особистий відкритий кубок ХДУ з техніки пішохідного туризму». Про це розповіла Вікторія Коваль у Фейсбук.

У змаганнях взяли участь 111 спортсменів трьох груп: «Молодші», «Новачки» та «Еліта». Карантинні обмеження внесли свої корективи у формат проведення змагань: команди були розподілені за часом і у спортивній залі одночасно знаходились не велика кількість спортсменів. Серед учасників змагань були вихованці туристських гуртків: КЗ «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради; Миколаївського обласного Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді; Херсонського Будинку дитячої та юнацької творчості; Олешківського Центру дитячої та юнацької творчості; Першопокровського ліцею Нижньосірогозької селищної ради.

У запеклій боротьбі переможцями стали Макеєв Максим (ХБДЮТ) та Скрипка Катерина (КЗ ЦТКТУМ ХОР) у групі «Молодші»; Мединський Іван (МОЦНПВТКУ) та Мальована Олександра (ХБДЮТ) у групі «Новачки». Переможцями групи «Еліта» стали майстри спорту України зі спортивного туризму Кільніцький Олександр (ХДУ) та Колеснікова Марія (МОЦНПВТКУМ м.Миколаїв).

1

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН