Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні підсумували діяльність відділення веслування на байдарках спортивного коледжу

Відбулося засідання спортивно-методичної ради коледжу, на якому проводився аналіз роботи відділення веслування на байдарках і каное за олімпійський цикл. Про це розповіли на сторінці коледжу у соцмережах.

У відділенні за 4 роки роботи було підготовлено 5 майстрів спорту України, 37 кандидатів в майстри спорту, 55 спортсменів І спортивного розряду, 79 інших розрядів.
Спортсмени відділення, приймаючи участь у чемпіонатах України, чемпіонатах Європи і світу всіх вікових груп, Кубках України, принесли до скарбнички коледжу наступні бали:

2017 рік – 2517.5 балів
2018 рік – 2865 балів
2019 рік – 1870,5 балів

2020 рік – 1134,5 бали.

Отже, найрезультативнішим для відділення був 2018 рік, коли провідні спортсмени Бураго Ольга, Зайцев Олександр принесли кожен більше ніж по 500 балів і закінчили навчання у нашому закладі. Нинішні спортсмени також не пасуть задніх, і продовжують набирати спортивну майстерність, тренуючись і приймаючи участь у змаганнях різного рівня. Це і Красинський Кирило і Спільний Євген, Комягін Олександр, Лаврів Богдан, Овечко Олександр, Саїдов Сааджан. Це і молоді спортсмени, які вже на перших свої стартах показали хороші результати: Фролов Ілля, Сорочан Аліна, Ниркова Дарина.
За рейтингом закладу за останні чотири роки найбільшу кількість балів принесли вихованці тренерів Барболіна Сергія Володимировича, Глущенка Сергія Анатолійовича.

Бажаємо тренерам і спортсменам відділення, не зважаючи на всі труднощі, що існують у всіх веслувальників, легкої води, успішних стартів і, звичайно, подальших перемог!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН