Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов чемпіонат з плавання

Про це розповів ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

Разом з партнером нашого університету – генеральним директором холдінгу «Автопланета» Дмитром Івановим, членом Наглядової ради закладу, депутатом Херсонської міської ради, підприємцем, меценатом Юрієм Рожковим, деканом факультету фізичного виховання та спорту Іваном Глуховим привітали та нагородили учасників змагань з плавання, які ми проводимо серед школярів вже другий рік у нашому сучасному басейні.

Популяризація плавання, здорового способу життя – це дуже важливі компоненти діяльності нашого університету. Ми створили умови для занять спортом не тільки для наших студентів, але й надаємо можливість усім бажаючим херсонцям відвідувати басейн, спортивні зали та майданчики. Тобто університет – це не закрита структура, а значна частина міста, з якою пов’язані долі тисяч людей. І це не говорячи про випускників, які зараз працюють та живуть по всьому світові.

Вітаючи сьогодні хлопців та дівчат, які змагалися на швидкість подолання дистанції у 50 метрів, вкотре переконався: якщо ми прагнемо розвитку для нашої рідної Херсонщини, хочемо, щоб діти вчилися та залишалися тут, маємо приділяти величезну увагу освіті та створенню інфраструктури добробуту саме для молоді. Тож Херсонський державний університет на вірному шляху, бо невпинно розвивається.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН