Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську відбулося засідання виконкому

25 лютого під головуванням міського голови Миколи Різака відбулось засідання виконавчого комітету Таврійської міської ради.

Під час засідання члени виконкому розглянули 15 питань порядку денного.

Зокрема, заслухали підсумки роботи відділу реєстрації, адміністративної комісії та  зі зверненнями громадян за 2020 рік, погодили корегування тарифів на обслуговування ліфтів в багатоповерхових будинках Таврійська, на послуги централізованого водопостачання та з вивезення побутових відходів на території Таврійської територіальної громади.

Затвердили Положення про умови проведення конкурсу з визначення Виконавця надання послуг з вивезення побутових відходів на території всієї громади.

Проголосували за рішення про передачу обласному територіальному центру екстреної медичної допомоги права оперативного управління частиною адміністративної будівлі Таврійської міської лікарні для розміщення в Таврійську пункту базування бригади швидкої допомоги.

Заслухали керівників комунальних підприємств про фінансово-господарську діяльність за січень місяць, затвердили висновки  комісії з питань захисту прав дитини Таврійської міської територіальної громади та порядок денний наступного засідання виконкому, яке планується на 25 березня.

Таврійська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН