Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські податківці навчали працівників Феміди користуватися онлайн кабінетом

Спеціалісти Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі продовжують проведення просвітницької роботи в рамках кампанії декларування доходів – 2021.

Цього разу фахівець податкової інспекції Антоніна Веремієнко зустрілася з працівниками Новокаховського міського суду Херсонської області. Основним питанням порядку денного стало отримання практичних навичок користування Електронним кабінетом платника, який розміщений за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua.

Під час спілкування податківець нагадала, що вхід до електронного кабінету здійснюється за наявності електронного цифрового підпису. Зазначений сервіс надає безліч можливостей, серед яких формування, заповнення та надсилання податкової декларації про майновий стан і доходи громадян в електронному вигляді.

Також, Антоніна Веремієнко наочно продемонструвала як за допомогою онлайн кабінету можна просто та доступно отримати довідку про доходи. А щоб працівники Феміди завжди були в курсі новин податкового законодавства, запропонувала підписатися на офіційні сторінки у мережі Facebook ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Наприкінці зустрічі учасники тренінгу отримали друковану продукцію щодо користування електронним підписом.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН