Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати Таврійська звернулися до обласної ради з проханням про встановлення світлофорів

Звернення депутатів Таврійської міської ради щодо встановлення світлофорів на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ опублікували на офіційній сторінці.

Депутати Таврійської міської ради звернулися до Херсонської обласної ради від імені Таврійської міської громади з проханням сприяти у вирішенні питання щодо встановлення світлофорів на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ.

Ділянка автомобільної дороги державного значення Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ, км: 67-70, яка проходить через населений пункт місто Таврійськ по вулиці Незалежності, розподіляє територію міста на дві частини. Відсутність світлофорів та засобів примусового зниження швидкості руху становлять загрозу життю мешканців міста та є причиною нещасних випадків, зважаючи на те що вздовж вулиці розташовані три дитячі заклади освіти (загальноосвітня школа, дитячий садочок, дитяча школа мистецтв). Майже що тижня на цій ділянці дороги стаються дорожньо-транспортні пригоди, часто з людськими жертвами. Так за останні роки на вказаній ділянці сталося біля 40 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинули 9 чоловік та ще 26 отримали травми.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН