Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Абу-Дабі підписали тристоронню угоду про стратегічне співробітництво

Про це повідомив голова “Укроборонпрому”, ексгубернатор Херсонщини Юрій Гусєв, який займав посаду з 2019 до 2020 року.

Понад 1 млрд. доларів США – загальна сума угод та контрактів, які підписані нашою командою Державний концерн “Укроборонпром” в Абу-Дабі – в рамках візиту Президента України Володимира Зеленського до Об‘єднаних Арабських Еміратів.

Зокрема, підписана тристороння оборонна угода про стратегічне співробітництво між еміратським оборонним холдингом EDGEGroup, Укроборонпромом та Державною компанією “Укрспецекспорт” , яка визначає продукти та технології для спільного впровадження, процедури реалізації та розмір інвестицій.
EDGE – передова технологічна група компаній, що працює у сфері оборони і не тільки, та входить до числа 25 провідних постачальників продукції військового призначення у світі.

Укроборонпром зацікавлений у розширенні співпраці з Об‘єднаними Арабськими Еміратами, а ця Угода з EDGE – важливий крок у напрямку поглиблення військово-технічного співробітництва між нашими країнами. Дуже символічно, що її підписано під час офіційного візиту Президента України до ОАЄ та схвалено Його Величністю Шейхом Мохаммед бен Заїд Аль Нахайяном для швидкого впровадження.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН