Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські рятувальники визволили автівки зі снігового полону (відео)

На Херсонщині рятувальники на складних ділянках автошляхів надавали допомогу водіям транспортних засобів. Підсумовуємо сніговий тиждень надважкої роботи надзвичайників.

8 лютого о 10:35 у Каланчацькому районі біля села Гаврилівка на автошляху злетів у глибокий кювет легковий автомобіль. На місце події прибули рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини і за допомогою лебідки відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги. Після чого водій самостійно продовжив свій шлях.

Біля 22:00 через ускладнення погодних умов на 34-му кілометрі траси Мар’янське-Берислав поблизу села Новоолександрівка Нововоронцовського району на трасі застрягли крупногабаритні авто. На місце виклику був направлений спецавтомобіль ЗІЛ-131(САРМ-В) та 4 чоловіки особового складу 3-го Державного пожежно-рятувального поста.

Рятувальники спільно з працівниками дорожньої служби допомогли продовжити свій шлях водіям 5-ти вантажівок, які самостійно не могли подолати слизькі підйоми. 

9 лютого, вранці на 7-мукілометрі трасі Мар’янське-Берислав біля села Осокорівка на слизькій дорозі застрягли 5 крупновагових автомобілів. Нововоронцовські рятувальники на спецтехніці прибули на місце події, і допомогли вантажівкам подолати цю складну ділянку дороги. ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН