Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві почали будівництво на ринку без отримання необхідних дозволів

Директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції Андрій Єрмолає надав інформує про ситуацію з будівельними роботам на ринку «Клаксон».

– Будівництво на ринку «Клаксон» розпочалося без отримання містобудівних умов та подання декларації про початок виконання підготовчих і будівельних робіт, без проєктної документації та технічного нагляду. Капітальні споруди надали би шанс ринку стати «вічним». Управління ДАБК перевірило забудову на ринку «Клаксон» та вказало на порушення містобудівного законодавства. Керівництво повинно виконати всі приписи, щоб привести територію до первісного вигляду та сплати штраф. Тільки після цього може бути знято питання про розірвання договору оренди з порядку денного. Можна багато говорити про робочі місця. Але такі ж робочі місця в наливайках, незаконних будках, навіть продаж наркотиків – для когось робоче місце продавця. Самі потураємо тому, щоб будували та ставили безкарно, сидимо склавши руки. А потім, коли вигідно, тут же волаємо про «будкоград, – Андрій Єрмолаєв, директор департаменту внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції.

Управління ДАБК ММР провело позапланову перевірку за адресою: вул. Космонавтів, 66/1 (ПП «Клаксон»). За результатами складено акт щодо дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, припис про зупинення підготовчих та будівельних робіт, приписи про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил та протоколи про правопорушення у сфері містобудування.

Серед іншого вказано, що будівельні роботи виконувалися без належно розробленої та затвердженої документації. 

Департамент внутрішнього фінансового контролю, нагляду та протидії корупції

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН