Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську пройшла зустріч з воїнами-інтернаціоналістами

 

12 лютого голова Генічеської міської ради Олександр Тулупов разом з заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства Вадимом Васильчуком побували з робочим візитом в селі Рівне, де зустрілись з воїнами інтернаціоналістами (афганцями).

Під час зустрічі Олександр Тулупов разом з воїнами інтернаціоналістами та місцевим старостою Дмитром Гурбіком відвідали матір загиблого воїна побратима Миколи Жердєва, який захищав рубежі нашої країни, та загинув під час бойової спец операції. Після чого відправились на кладовище в село Вікторівка, де похований Микола та поклали вінки, квіти і вшанували пам’ять хвилиною мовчання.

Після чого всі завітали до Рівненського сільського будинку культури, де був організований тематичний концерт приурочений  до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Доречно сказати, що місцевий будинок культури проводить щорічно такі зустрічі, це є давньою традицією, котра збереглася і до сьогодення.

 В урочистій та водночас дружній – домашній атмосфері проходила зустріч. Учні Рівненського закладу загальної середньої освіти згадали в цілому про події тих років та загиблого нашого земляка Миколи Жердєва. Учасники гуртка сольного співу дарували чуттєві тематичні пісні, де сльози спогадів не в силах були стримати мужні та сильні духом афганці.

До вітального слова були запрошені:  Генічеський міський голова Олександр Тулупов, Голова спілки ветеранів Володимир Приходько, та староста сіл Рівне, Вікторівка, Володимирівка, Сергіївка, Муравейник, Гордієнківці , Новий Мир Дмитро Гурбік.
В залі панувала неймовірна атмосфера.  Поступово, крок за кроком захід перейшов з урочисто-тематичного в святково-розважальний. Порадували дуетом маленькі дівчатка та квінтет братів Гурбіків. Нікітенко Сергій своєю жартівливою піснею подарував купу сміху та веселощів. Від гуморески Валентини Петрової всі присутні були просто в захваті.

Та справжніми зірками свята були незрівнянні дівчатка із народного ансамблю народної пісні «Берегиня» (керівник Петров Олександр). Різножанровість пісень та святковий настрій порадував хлопців та всіх присутніх.

Завідувач будинком культури Галина Гурбік та художній керівник Зінаїда Гурбік створили неймовірну атмосферу свята. Заряду веселощів та бадьорості  хлопцям-афганцям на рік точно вистачить.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН