Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський поліцейський освідчився колезі в День закоханих (відео)

Щоб покликати дівчину заміж і почути від неї заповітне «так», хлопець спеціально організував для неї на роботі заняття. Про таку романтичну історію розповіли у відділі комунікацій поліції Одеської області.

 

Історія кохання молодшого інспектора роти реагування та диспетчерки головного пункту централізованого спостереження з поліції охорони Мирослава Коломійця та Світлани Левченко триває вже два роки. Побачивши дівчину вперше під час інструктажу перед заступанням на службу, хлопець відразу зрозумів, що вона – його кохання з першого погляду. З того моменту пара вже ніколи не розлучалася.

Щодо пропозиції Мирослав, який кілька років відслужив у зоні проведення операції Об’єднаних сил, каже, що довго тягнув з цим, та більше не хоче.

«Світлана – моя людина і я хочу зробити її щасливою», – зізнався поліцейський колегам, і ті взялися допомогти влаштувати закоханим незабутнє освідчення. Під приводом проведення додаткових занять, вони покликали дівчину після чергування до актової зали, прочитали невеличку лекцію і несподівано ввімкнули відео, на якому Мирослав пропонував їй руку та серце. За хвилину він вже стояв біля неї з квітами і тремтячим від хвилювання голосом декламував вірша.

Завершилася ця історія не менш зворушливо – керівництво подарувало молодятам рушник з іконами і побажало щасливого і довгого подружнього життя.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН