Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині корів утримують в жахливих умовах (відео)

У тварин відмерзають ноги на холоді, а телята гинуть у багнюці.

У селі Кавказ Березнегуватського району Миколаївської області місцеві жителі звинувачують власника фермерського господарства в жорстокому поводженні з тваринами.

Про це повідомляє видання “ТСН”.

“Близько 300 корів там живе під відкритим небом і в морози, і в спеку. У корів відмерзають ноги, а телята гинуть в болоті відразу після народження. Власник колгоспу тримає їх заради дотацій від держави. А свій жорстокий підхід пояснює “канадської технологією”, — каже представниця зоозахисної організації Анастасія Зареченськова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Корови змушені їсти сніг і грітися біля вогнища: у Львівській області виявили жахливу ферму (відео)

У Мережі з’явилися відеозаписи, зняті жителями села. На них видно, що корови лежать на мерзлій землі, коли температура на вулиці сягала позначки -20 ℃. Тварини лягають одне біля одного, щоб хоч трохи зігрітися.

Сам фермер запевняє, що утримання корів під відкритим небом в мороз — це спеціальна закордонна методика вирощування худоби.

Однак представників зоозахисної організації, які відвідали ферму, такі аргументи не переконали. Вони заявили, що і далі будуть вживати заходів щодо контролю за утриманням худоби на цій фермі.

Відзначимо, що жорстоке поводження з тваринами передбачає арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН