Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жительці Таврійська присвоєно звання “Мати-героїня”

Жительці Таврійська Ганні Лісовській присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.

8 лютого під час засідання 6-ї сесії Таврійської міської ради міський голова Микола Різак та секретар ради Андрій Хахалєв урочисто вручили Ганні Вікторовні посвідчення “Матері-героїні”, підписане Президентом України Володимиром Зеленським, букет троянд та подарунок від міської ради.

38-річна Ганна Вікторівна Лісовська народила та виховує вісім дітей. Причому, восьма дитина з’явилась на світ вже після того, як були представлені документи на присвоєння жінці почесного звання.

З 1989 року по 1997 рік Лісовська Ганна Вікторівна навчалася у загальноосвітній школі IIIIступенів №8 Новокаховської міської ради. У тому ж році закінчила 9-ти місячні курси крою та шиття з конструювання та моделювання жіночого одягу в підлітковому клубі «Ровесник». У 2002 році закінчила вечірню (змінну) загальноосвітню школу IIIII ступенів Новокаховської міської ради. З 17.08.2002 року перебуває у шлюбі з Лісовським Василем Петровичем, 11.01.1977 року народження. 01.04.2003 року влаштувалася на роботу пробовідбірником лабораторії у КП «Міський водоканал». З 01.05.2003 року по теперішній час перебуває у відпустках по догляду за дітьми. З 16.09.2014 по 07.11.2014 рік пройшла навчання у державному навчальному закладі «Каховський професійний ліцей сфери послуг» та оволоділа вміннями та навичками з виготовлення столової та постільної білизни. За місцем проживання Ганна Вікторівна зарекомендувала себе як чуйна, добра, ввічлива людина, без шкідливих звичок. Має врівноважений характер. Серед сусідів користується авторитетом, підтримує доброзичливі стосунки, завжди чемна. За місцем роботи зарекомендувала себе з позитивної сторони. Дисциплінована, послідовна в роботі, відповідальна і не конфліктна. Родина має подяки за виховання дітей, за участь у житті класу і школи.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Поздравляю! Очень красивая,молодая,полна сил и энергии.
    Всего прекрасного Вашей семье.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН