Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після ДТП за участі маршрутного таксі у Запоріжжі міська влада припиняє співпрацю з перевізником

1 лютого у Запоріжжі трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса, який обслуговував маршрут №81. У результаті постраждали пасажири, а водій зник з міста ДТП. За попередніми даними водій міг перебувати під впливом наркотичної речовини.

За дорученням міського голови Володимира Буряка комісія, створена управлінням з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради,  провела перевірку автотранспортного підприємства, яке обслуговувало вказаний маршрут.

Міський голова на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» прокоментував ситуацію з аварією, повідомив, що договір з вказаним перевізником буде розірвано:

– Минулого тижня в Запоріжжі сталася безпрецедентна ДТП – маршрутка, за кермом якої був водій, що, за попередніми даними, перебував під дією наркотичної речовини, врізалася в стовп. На щастя, обійшлося без смертельних випадків. Але в результаті аварії 16 пасажирів отримали тілесні ушкодження!

Тиждень поліція продовжувала пошуки водія, який одразу ж втік з місця подій. Сьогодні він здався правоохоронцям сам. За цей час міська влада теж не сиділа склавши руки.

Договір з перевізником буде розірвано в найкоротші терміни! Раз і назавжди! Така ситуація просто неприпустима! Попереджаю всіх: підприємства та їх керівники несуть відповідальність за те, кого беруть на роботу, і кому за договорами з виконкомом довіряють життя людей!!! Доручив управлінню з питань транспорту та зв’язку якомога швидше провести додаткові перевірки на всіх підприємствах, що задіяні в перевезенні пасажирів.

Так, хотілося б забути про маршрутки, як про страшний сон ВЗАГАЛІ! Останні роки ми планомірно скорочуємо їхню кількість, відкриваючи нові напрямки з великими автобусами. Якщо років 5 тому в місті було тільки 6 автобусів, які курсували в Хортицький район, то сьогодні їх більше сотні, й маршрути відкриті в усі райони міста. Зупинятися на цьому не збираємося, адже безпека запоріжців – перш за все!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН