Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До 100-річчя від дня заснування біосферного заповідника “Асканія-Нова” вийшло 2 унікальних видання

Про це на фейбуці пише Павло Бойко, декан факультету рибного господарства та природокористування, доцент кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В.Пилипенка в ХДАЕУ:

– Мали честь від імені колективу Херсонського державного аграрно-економічного університету привітати гарного друга, колегу, партнера, почесного професора університету, видатного вченого та видатного природоохоронця, директора біосферного заповідника “Асканія-Нова” Віктора Семеновича Гавриленка з виданням чергової монументальної праці “Калейдоскоп Асканійської природи” та 5-томника “Антологія публікацій та друкованих видань Асканія-Нова 1845-1945”, присвячених 100-річчю від дня заснування заповідника!!!!!!! Як завжди, доповідь та презентацію Віктора Семеновича неможливо повторити та відтворити в кількох реченнях, адже він говорить серцем, як людина, що безмежно закохана у свою справу, заповідник, природу та рідну землю.

Дякуємо панові Віктору за неймовірно цінний подарунок у вигляді цих видань, які він подарував бібліотеці Херсонського державного аграрно-економічного університету, бажаємо здоров’я, натхнення та звершень в усіх починаннях і сподіваємося на подальшу тісну співпрацю!!!!!!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН