Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Одесі долають наслідки негоди

Ніч і ранок 8 лютого в Одесі пройшли в умовах погіршення негоди: крижаний вітер, дощ і мінусова температура привели до ожеледиці.

О 03:00 техніка КП «Міські дороги» почала посипання доріг піщано-соляною сумішшю. Станом на 8:00 вже зроблено чотири рейси за всіма затвердженими маршрутами.

О 05:00 почали працювати співробітники ЖКС, вони здійснюють посипання тротуарів для безпеки пішоходів.
Всього для боротьби з негодою задіяно 96 одиниць техніки та 1890 працівників ЖКС, керівних компаній та інших комунальних підприємств.

Станом на ранок сьогоднішнього дня за період з 6 по 8 лютого було використано 4933 тонни піщано-соляної суміші.

Громадський електротранспорт Одеси працює в штатному режимі. Вночі з метою недопущення обмерзання контактної мережі на кожному маршруті працювало по одному трамваю і тролейбусу.

Одеська мерія переконливо просить містян максимально обмежити переміщення містом, без крайньої потреби не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці Одеси.

ПРОХАННЯ не залишати свої автомобілі вздовж доріг. Це ускладнює роботу снігоприбиральної техніки. Літнім людям, вагітним жінкам і дітям рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці.

Також одеситів просять бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами і лініями електропередач, оскільки внаслідок негоди можливе падіння гілок і кабелів.

Одеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН