Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через ожеледицю на дорогах Миколаївщини сталося кілька ДТП

8 лютого внаслідок погіршення погодних умов ускладнився рух транспорту. Водіїв закликали бути обережними на дорозі та за можливості уникати поїздок. Вже кілька ДТП сталися на автошляхах Миколаївщини, допомогу автомобілістам надавали надзвичайники. Про це вони розповіли у соціальних мережах.

Спершу, о 07:15, до Служби порятунку надійшло повідомлення про лобове зіткнення автомобілів ВАЗ-2105 та MERCEDES Vito на відстані 12 км від м. Очаків. На місце прибуло відділення 22 державної пожежно-рятувальної частини. Як з’ясувалось, очевидці допомогли постраждалому водію першого легковика вибратись з автівки. Так, як чоловіку була необхідна невідкладна медична допомога, рятувальники забрали його до свого спец автомобілю. Під час слідування до лікувального закладу вони зустріли “швидку”, яка прямувала на цей виклик й передали громадянина медикам.
Вже о 07:50 надзвичайники Вітовського району надали допомогу поблизу с. Шевченкове. З’ясувалось, що через ожеледицю на автошляху водій Volkswagen Caddy допустив з’їзд в кювет та в подальшому автівка перекинулась. До приїзду рятувальників керманич самотужки вибрався із понівеченого транспортного засобу. Черговим відділенням 16 ДПРЧ від’єднано акумулятор, авто перевернуто на колеса.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН