Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителів Херсонщини попереджають про істотне погіршення погодних умов

Істотне погіршення погодних умов у вигляді снігу, заметілі, посилених поривів вітру та ожеледі прогнозує обласний центр з гідрометеорології.

Так, завтра, 6 лютого, очікується сніг, місцями по області значний снігопад (південь області та район Приазов’я). Висота снігового покриву може досягати 2-7 см, у Херсоні 2-4 см. Тож водіїв попереджають про ожеледицю на автошляхах, можливі снігові намети.

Також синоптики попереджають про сильні пориви північно-східного вітру до 7-12 м/c. Температура повітря впродовж доби по області досягатиме відмітки в 1-6 градусів морозу, по м. Херсон – 2-4 градуси морозу.

Через погіршення погодних умов просимо жителів Херсонщини бути обачними та обережними. Без нагальної потреби не виходити з дому, обмежитися в пересуванні на транспортних засобах та залишати їх в безпечних місцях.

Окремо звертаємось до водіїв, адже в період ускладнення погодних умов на дорогах потрібно бути особливо уважними та обережними! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН