Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У двох філіях підприємства “Нібулон” на Херсонщині Держпраця розпочала перевірку

2 лютого 2021 року комісією Головного управління Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку філій «Голопристанська» та «Козацька» ТОВ«НІБУЛОН».

Захід контролю проводиться під координацією Державної служби України з питань праці, згідно відповідного наказу, та передбачає перевірку роботи адміністрації підприємства щодо забезпечення функціонування системи управління охороною праці, наявності дозвільних документів та дотримання їх вимог, стану охорони праці та на виробничих об’єктах.

Державними інспекторами з охорони праці буде перевірено питання дотримання вимог безпеки при виконанні газонебезпечних робіт, експлуатації електроустановок споживачів, технологічного та автомобільного транспорту, об’єктів котлонагляду та підіймальних споруд, посудин, що працюють під тиском, виконання робіт на висоті, будівельних та ремонтних робіт.

Також, членами комісії буде перевірено дотримання ТОВ «НІБУЛОН» вимог законодавства щодо обов’язковості фінансування та проведення попереднього і періодичних медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці, щорічного обов’язкового медичного огляду осіб віком до 21 року, забезпечення проведення відповідних оздоровчих заходів.

Особливу увагу під час перевірки буде приділено зберіганню, перевезенню та використанню аміачної селітри.

Під головуванням начальника Головного управління Держпраці у Херсонській області Віталія Берлима проведено нараду членів комісії  з керівництвом та посадовими особами підприємства, під час якої обговорено проблематику з охорони праці в галузі та узгоджено шляхи і відповідальних по підприємству для проведення перевірки визначених питань.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН