Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчителька з Бериславщини перемогла у конкурсі STEM-уроків

16 грудня 2020 року в рамках конкурсу «Кращий гендерночутливий онлайн STEM-урок» відбулася підсумкова конференція «Кращий гендерночутливий онлайн STEM-урок». Під час неї було проведено публічний захист кращих робіт педагогів, які активно впроваджують інноваційні методики STEM-навчання, мають креативні ідеї для розробки нестандартних рішень у напрямах STEM.

Днями стало відомо, що до списку фіналістів конкурсу увійшла учителька Раківського закладу повної загальної середньої освіти Бериславської міської ради Наталя Лукичова. Їй було вручено диплом та цінний подарунок.

Організаторами конкурсу «Кращий гендерночутливий онлайн STEM-урок» виступили: ГО «Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки уряду Швеції, у партнерстві з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та ГС «СТЕМ-КОАЛІЦІЯ».

Для довідки: Абревіатура STEMрозшифровується як Science (Наука), Technology (Технології), Engineering (Інженерія) та Mathematics (Математика). Саме ці напрями лежать в основі даної методики освіти. При цьому дані дисципліни вивчаються не окремо, як ми звикли, а у комплексі. Велике значення грає практичне застосування отриманих знань. Дитина не просто знайомиться з новими напрямами розвитку точних наук та інженерії, а вчиться реалізовувати вивчене на практиці. Учні отримують практичні навички, що можуть зробити наше життя простіше, наприклад створення «розумного дому».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН