Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині продовжують реорганізовувати районні державні адміністрації

Сьогодні, 28 січня, за участю першого заступника голови облдержадміністрації Георгія Решетілова та керівниці апарату Миколаївської облдержадміністрації Світлани Ломакіної відбулась відеоселекторна нарада з головами комісій з реорганізації РДА та їх заступниками. На порядку денному стояло питання виконання заходів з реорганізації райдержадміністрацій.

На початку наради Георгій Решетілов представив учасникам нову керівницю апарату Миколаївської ОДА Світлану Ломакіну, яка з сьогоднішнього дня приступила до виконання обов’язків. Він зазначив, що наразі Світлана Геннадіївна також буде координувати процес реорганізації райдержадміністрацій.

На нараді було розглянуто питання вивільнення державних службовців райдержадміністрацій у зв’язку з припиненням їх функціонування. Начальниця юридичного відділу апарату облдержадміністрації Світлана Русс поінформувала, що відповідно до роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби від 16.01.2021 № 125-р/з звільнення державних службовців апарату та структурних підрозділів здійснюється відповідно керівником апарату або керівником структурного підрозділу РДА.

Миколаївська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Изменили районы, а как теперь с документами на право собственности? их перерегистрировать? и сколтко это будет стоить с каждого тощего кармана?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН