Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На комунальному підприємстві “Херсонелектротранс” пройде перевірка через скаргу працівників

Про це повідомив депутат Андрій Ткаченко.

До мене, як до депутата Херсонської міської ради, звернулися з заявою представники трудового колективу Херсонелектротранс, не вдоволені умовами праці та оплатою за роботу. З таким самим зверненням вони звернулися і до міського голови. Заяву підписали понад 80 осіб.

В рамках своїх повноважень, я направив депутатське звернення до міського голови з проханням дати доручення відповідним виконавчим органам провести перевірку фактів, викладених у заяві та провести аудит діяльності нашого комунального підприємства.

Крім того, профільна депутатська комісія теж розглянула звернення трудового колективу та, за результатами перевірки, дасть свої рекомендації.

Сьогодні на пленарному засіданні сесії міської ради розглядалося питання внесення змін до міської програми розвитку електротранспорту на 2018-2032 роки. Вона приймалася ще у грудні 2017 року на термін дії до 2020 року. Пізніше її термін продовжили до 2032 року, але всі етапи, заходи та завдання залишились обмеженими у дії до 2020 року. Тому, прямо на сесії, оголосив ще одне звернення до міського голови, дати доручення Управлінню транспорту, спільно з Херсонелектротранс, розробити та винести на розгляд депутатам зміни до цієї програми у частині розвитку електротранспорту на 2021-2032 роки з урахуванням вимог сьогодення та виконання кредитного договору на придбання нових тролейбусів.

Про результати розгляду моїх депутатських звернень розповім вам, шановні херсонці, після надходження відповідей.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН